טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוניים

אופן ההכנה

בבלנדר רב עצמה, כותשים כוס אגוזי מקדמיה עם תוכנו של אבוקדו בשל.
מוסיפים כף וחצי אבקת קקאו איכותית, 10 תמרים (ללא חרצן) וסירופ מייפל להמתקה על פי הטעם.
מכניסים את התערובת למקרר לכמה שעות.
מגלגלים לכדורים בתוך אבקת קקאו / אגוזי פיסטוק / קוקוס עד לציפוים המלא.
מאחסנים במקפיא.

מצרכים

1 כוס אגוזי מקדמיה
1 אבוקדו בשל
1.5 כף אבקת קקאו איכותית
10 תמרים ללא חרצן
סירופ מייפל
אבקת קקאו / אגוזי פיסטוק / קוקוס

Skip to content