דלעת ערמונים ממולאת טבולה אבוקדו

אופן ההכנה

מכינים סלט טבולה:
קוצצים דק דק צרור פטרוזיליה, צרור נענע, מלפפון ועגבניה
מוסיפים קוביות אבוקדו קטנות וקצת חמוציות.
מתבלים בלימון, מלח ושמן זית משובח.
חוצים דלעת ערמונים ומרוקנים ממנה את הגרעינים.
מושחים את החלק הפנימי שלה עם מעט שמן זית
מכניסים למיקורגל לכ-6 דק׳.
מצננים.
ממלאים בסלט הטבולה ומגישים.

מצרכים

צרור פטרוזיליה
צרור נענע
1 מלפפון
1 עגבנייה
קוביות אבוקדו
חמוציות
לימון, מלח, שמן זית
דלעת ערמונים
טבולה

Skip to content