מכינים מרינדה לסלמון:
רבע כוס סילאן, רבע כוס שמן זית, חצי כפית חרדל ושן שום.
מושחים את פרוסות הסלמון במרינדה, ממליחים ומפלפלים, צולים בגריל עד שהוא עשוי.
חותכים אבוקדו לרצועות וכן ירקות כגון: גזר, מלפפון, בצל ירוק ואספרגוס חלוט. מכינים עלי אורז על פי הוראות היצרן.
מגלגלים זוג עלים ובתוכו רצועות ירק, פיסות סלמון ופרוסות אבוקדו.
מגישים עם רוטב טריאקי
מצרכים
1/4 כוס סילאן
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית חרדל
שן שום
סלמון – לכל 2 רולים פרוסת סלומון
אבוקדו
ירקות: גזר, מלפפון, בצל ירןק, אספרגוס חלוט
עלי אורז – זוג עלים לכל רול
רוטב טריאקי